Türk firmalarının gövde gösterisi

Irak'ta 1-14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Bağdat Uluslararası Fuarı, Türk firmalarının gövde gösterisine dönüştü. Toplam 5.500 m² alanda 161 firmayla yer alan Türkiye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarın en büyük katılımcısı oldu. Türk firmalarının yoğun katılımını Irak Ticaret Bakanı Salih, "Fuar değil sanki Türk istilası" esprisiyle değerlendirdi.
Açılışı Irak Devlet Başkan Yardımcısı Taha Yasin Ramazan tarafından yapılan fuarda, Türk holü Iraklı yetkililerden büyük ilgi gördü. Firmalarımız fuardan önemli iş bağlantılarıyla döndü.
Haberin Devamı...
Neden Trafik Kongrei ve Fuarı?
Türkiye, bugün kadar uygulanan ulaşım politikaları, sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik özelliklerinden kaynaklanan nedenlerden dolayı normalin
Haberin Devamı...
 
Hayalinizdeki hediyeler bu fuarlarda...
Yılbaşı yaklaşıyor ve siz sevdiklerinizi kesenize uygun hediyelerle sevindirmek istiyorsunuz. İşte size fırsat...
Haberin Devamı...

 

Ankara Sanatla Buluştu
Başkentin sonbaharına renk katan "Sanat ve El Sanatları Fuarı" 13 Ekim Cumartesi günü 7. kez kapılarını Ankaralı sanatseverlere açtı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuara 33 ülkeden 500'ü aşkın sanatçı katıldı.
Haberin Devamı...


İhracatçılar Afrika kapısını zorlayacak
 Kuzey Afrika'nın önde gelen ülkelerinden Mısır, 2002 yılında Türk ihracatçılarına yeni fırsatlar sunacak.
Haberin Devamı...
 
Yeşil Hafta'da buluşalım
Nihai tüketiciye ve alım heyetlerine aynı zamanda hitap edilen dünyanın en büyük gıda fuarlarından
hebarin Devamı...

Abu Dabi'de petrol fuarı
Dünyanın en büyük petrol üreticisi ülkelerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri'nin önemli kentlerinden Abu Dabi'de 13-16 Ekim 2002 tarihlerinde düzenlenecek
Haberin Devamı...

AFRİKA PAZARINA AÇILAN KAPI: MISIR
Afrika'nın en büyük ekonomisine sahip olan Mısır'ın petrol ve doğalgaz rezervleri, tarıma uygun iklim şartları ve önemli bir iç pazarı bulunmaktadır.
Haberin Devamı...

"Irak'a ihracatta hedef 2,5 milyon dolar"
Türkiye'nin başta Irak olmak üzere, komşuları ile mevcut dostluk ve ortaklık ilişkilerini daha ileri düzeylere taşıması öncelikli önemini korumaktadır.
Heberin Devamı...

Hedef İhracat
Dayanıklı tüketim malları ve yan sanayi ürünleri Berlin HomeTech fuarında görücüye çıkacak.
Haberin Devamı...

GARDAŞ GARDAŞA TİCARET
Türk firmalarını Azeri partnerleri ile biraraya getiren Bakü 5. Türk İhraç Ürünleri Fuarı 24-27 Ekim 2001 tarihleri arasında Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de
Haberin Devamı...