Hedef İhracat

 


 

 

As Madeni Eşya, Aygaz, Conti, Eksen, Ernameş, Esco, Eskay, Fanset, İlke, Isışah, Korkmaz, Kumtel, Mestaş, Sarıkaya, Saruhan, Şanel Isı, Teba, Uğur Hidrolik, Uğur Soğutma, Ütüsan ve Vestel'in katılımları kesinleşti.

HomeTech Components bölümüne ise Beyaz Eşya Yan Sanayi Üreticileri Derneği (BEYSAD) üyeleri 500 m² alanda katılıyor.

Fuarın HomeTech Components kısmına şu ana kadar Danişment, Maktel, Albakom, Könveyör, DEKA Elektronik, TECESA, Valfsan, Aksistem, Başoğlu, Erdem, AN-EL, Else, Tekno Kauçuk, Deka Elektroteknik, Özgür, Arçelik, Önaysan, Orim Cam, Sarkuysan, Elektrosan ve Gizem şirketlerinin katılımları kesinleşmiş bulunuyor.

Fuara katılım, seyahat ve konaklama organizasyonu, nakliye ve gümrükleme işlemleri, özel stand konstrüksiyonu Messe Berlin GmbH'nin Türkiye temsilciliğini yürüten Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor.

Fuara katılan tüm firmalar yüzde 50 ile 80 arasında değişen devlet desteklerinden de yararlanabilecekler.

Daha detaylı bilgi için www.forumfuar.com/messe ve [email protected] adresine başvurulabilir.

Dayanıklı tüketim malları ve yan sanayi ürünleri Berlin HomeTech fuarında görücüye çıkacak.

Sektörün çatı organizasyonu olan CECED'in sponsorluğunda
27 Şubat-3 Mart 2002 tarihleri arasında açılacak HomeTech fuarında büyük-küçük beyaz ve kahverengi eşyalar, mutfaklar ve donanımları, ev otomasyonu ürünleri sergilenecek. Aynı çatı altında 27 Şubat-1 Mart 2002 tarihleri arasında düzenlenecek HomeTech Components'de ise yan sanayi ürünleri görücüye çıkacak. Her iki fuar 160.000 m² alanda düzenlenecek. Fuarın Türkiye ulusal katılım organizasyonu Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

Forum Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı H. Ateş Atalay, iç pazarda yaşanan aşırı daralmanın bu alanda faaliyet gösteren firmaları daha çok ihracat yapmaya zorladığını belirterek, "Bu bakımdan, HomeTech fuarına katılan firmaların iyi bağlantılar yapması bekleniyor" dedi.

Atalay'ın verdiği bilgiye göre, fuarın HomeTech bölümüne 2500 m²'yi aşan alanda Arçelik, Asel Madeni,