Hayalinizdeki hediyeler bu fuarlarda...

 

" Yılbaşı yaklaşıyor ve siz sevdiklerinizi kesenize uygun hediyelerle sevindirmek istiyorsunuz. İşte size fırsat...

Sevdiklerimizi sevindirmek....Bazen kısa bir telefon konuşmasıyla gönül almak, bazen küçük bir hediyeyle kendimizi, sevgimizi hatırlatmak...Ne yazık ki hayat koşuşturması içinde çoğu zaman bunları unutuyoruz ve sevdiklerimizi hatırlamayı hep o özel günlere bırakıyoruz. Son yıllarda ekonomik koşullar nedeniyle artık özel günleri de unutur olduk. Oysa ki herkese, her keseye uygun "çam sakızı çoban armağanı" hediyeler bulmak da mümkün. İşte yılbaşı yaklaşırken, Ankara ve Antalyalıların hayallerindeki hediyeleri bulmalarını sağlayacak fuarlar için geri sayım başladı.

Ankara'da iki yıldır büyük ilgi toplayan "Hediyelik Eşya Fuarı" bu yıl üçüncü kez Başkentlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Pakistan'dan Endonezya'ya, Kenya'dan Filipinler'e, Mısır'dan Tayland'a kadar uzanan çok sayıda yabancı katılımcının yer alacağı fuar, 22-30 Aralık tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde açık kalacak.

Ve bu yıl bir ilk... "Antalya Hediyelik Eşya Fuarı". Ankara'da iki yıldır hediyelik eşya fuarını düzenleyen Forum Fuarcılık A.Ş., alınan olumlu tepkilerden yola çıkarak, turizm cenneti Antalya'da "Hediyelik Eşya Fuarı" düzenleyecek. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde 15-23 Aralık tarihleri arasında açık kalacak fuar, Antalyalılara da uygun fiyatlarla hediyelere ulaşma fırsatı yaratacak.

 
  Her iki fuarda ziyaretçiler, sanat ürünlerinden tekstile, bijuteriden kozmetiğe, halıdan kilime, oyuncaktan kitaba, çantadan bibloya kadar uzanan geniş bir yelpaze içinde aradıkları hediyelere ulaşabilecekler.

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Meral Dinçer, Ankara'nın gördüğü en geniş katılımlı hediyelik eşya fuarına imza attıklarını belirterek, geçmiş yıllarda ziyaretçi sayısının 500 bini zorladığını hatırlattı. Artık Başkentlilerin fuarı gezmeden hediyelik eşya almadıklarını vurgulayan Dinçer, "Sanat ve El Sanatları Fuarımız'da olduğu gibi bu fuarımızla da Ankaralılarda alışkanlık yapmak istiyoruz. Her zevke uygun hediyelik eşyaların bulunacağı fuarımızda ziyaretçiler bin bir çeşit hediye arasında seçim yapmakta zorlanacaklar" diye konuştu.

Dinçer, Ankara'daki fuarın gördüğü büyük ilgiden yola çıkarak bu yıl Antalya'da hediyelik eşya fuarını hayata geçireceklerini, Antalyalıları da en güzel hediyelerle buluşturacaklarını anlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı'nın desteğiyle düzenlenen fuar 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

En küçük standın 6 m² olduğu fuarlarda m² ücreti 80 ABD Doları + KDV. Fuara katılım için başvuru tarihi 30 Kasım 2001'de sona eriyor. Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi Forum Fuarcılık A.Ş.'nin 312 419 19 32 numaralı telefonlarından ve www.forumfuar.com adresinden alınabilir.

Fuarda sergilenebilecek ürünler
İşlenmiş maden ürünleri, ahşap işleri, ipek dokumalı ürünler, deri ürünleri, takı, bijuteri, kozmetik ürünler, minyatür, ebru, cilt işleri, ev dekorasyonu ürünleri, resim, fotoğraf, heykel, seramik, kitap, kaset ve CD, konfeksiyon, oyuncak, mobilya, çiçek, saat, gözlük, süs eşyaları, elektrikli ve elektronik eşyalar