Vesta'da Moldova Haftası

 

Vesta Turizm İşletmeleri ve El Sanatları A.Ş., çeşitli ülkelerin el sanatları, yemek ve içkilerinin tanıtıldığı ülke haftalarına devam ediyor. Daha önce Macaristan ve Kırgızistan ülke haftalarının gerçekleştirildiği Vesta'da mart ayı içerisinde Moldova ülke haftası düzenlendi. Moldova ülke haftasının Vesta'daki açılış kokteyline çok sayıda büyükelçi ve diplomatik misyon temsilcileri katıldı.

 

Tarihi dokusu ile ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Vesta Turizm İşletmeleri ve El Sanatları A.Ş., çeşitli ülkelerin yemek, el sanatları, müzik ve içkilerinin tanıtıldığı ülke haftalarına devam ediyor. Macaristan ve Kırgızistan ülke haftalarının ardından bu kez Moldova ülke haftasına ev sahipliği yapan Vesta, Moldova ülke haftasının açılış kokteylinde çok sayıda büyükelçi ve diplomatik misyon temsilcisini ağırladı.

Moldova Büyükelçisi Victor Tvircun ve eşi ile elçilik yetkililerinin ev sahipliği yaptığı açılış kokteyline 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de katıldı. Demirel'in yanı sıra İtalya, Kırgızistan, Almanya, Katar, Romanya, Meksika, Rusya, Makedonya, İsviçre, Kuveyt, Umman ve Çek Cumhuriyeti büyükelçileri ve eşlerinin katıldığı gecede çok sayıda diplomatik misyon temsilcisi de yer aldı.


 

 

Moldova şaraplarının ikram edildiği kokteylde, davetlilere Moldova'ya özgü ikramlar yapıldı. Ayrıca Moldovalı ressamların sanat eserleri de Vesta'nın faaliyet gösterdiği iki katlı tarihi Ankara evinin üst katındaki VIP salonunda sergilendi.

Moldova haftasının başlangıç kokteylinde 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, büyükelçiler ve diğer davetliler Moldova müziğini dinleme fırsatı da buldular.

Konukların keyifli dakikalar geçirdikleri kokteylde davetliler, Vesta'nın faaliyet gösterdiği Ankara evinin tarihi dokusuna ve Vesta Turizm İşletmeleri'nin hizmet anlayışına yönelik memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaleiçi Kireçli Sokak 4 numarada yer alan Vesta'ya 311 68 86 numaralı telefondan ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.