Fuarcılık sektörüne yeni güç: "Forza"

 

Türkiye'de yeni bir sektör olan fuarcılık alanına bir isim daha katıldı; Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş.

 

 

Forza Fuarcılık'ın ikinci faaliyet alanı fuar organizasyonları. 2003 yılında Ankara, Antalya, İzmir ve Hatay'da hediyelik eşya fuarları düzenlemenin yanı sıra Yalova'da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Uluslararası Süs Bitkileri Fuarı, Kanada Eğitim Merkezi ile birlikte Ankara ve İstanbul'da Kanada Eğitim Fuarı gerçekleştireceğiz. Bu arada Antalya'da Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından düzenlenen Uluslararası Doğa ve Su Sporları Fuarı'nın organizasyonunu da Forza Fuarcılık yapacak.

Faaliyet alanımızın üçüncüsünü ise şenlik ve festival organizasyonları oluşturuyor. Organizasyonunu yapacağımız şenlik ve festivallerle ilgili açıklamaları yakın gelecekte yapacağız."

Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş.'nin iletişim adresi Meşrutiyet Cad. No: 29/7 Kızılay-Ankara. 0 312 419 19 32 nolu telefondan veya [email protected] e-mail adresinden ulaşılabilir.


Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Medeni Hacıimamağaoğlu, faaliyet alanları konusunda şu bilgileri verdi;

"Forza Fuarcılık ilk aşamada üç alanda faaliyet gösterecek. Birincisi, stand konstrüksiyonu. Elimizde 10.000 m²ye yakın stand malzemesi bulunuyor. Bu malzemelerle hem kendi hem de başka şirketlerin fuar organizasyonlarında stand konstrüksiyonu gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, deneyimli proje ve uygulama ekibimizle özel stand projeleri çiziyor ve kuruyoruz. Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki kongre ve fuar organizasyonları ile yurtdışında çok sayıda özel stand projesi uyguladık. Bu arada, ekstra stand ve dekorasyon malzemeleri kiralama ve satış hizmetimiz de bulunuyor.