Ankaralılar yeni bir mekana kavuştu

 

Ankara Kalesi'nde farklı bir anlayışla hizmete geçen Vesta Restoran, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, çok sayıda bürokrat ve sanatçının katılımıyla açıldı.
 

 

 

Farklı bir hizmet anlayışını vurgulayan Vesta'nın açılışı da farklıydı. Avluda yapılan sıcak şarap ve sucuk ekmeğin yanı sıra, restoran bölümündeki kokteylde lezzetli aperatifler sunuldu. Konuklar, kapı çıkışında ise tatlı bir sürprizle uğurlandılar…Pamuk şeker ve lokma tatlısı.

El sanatları satış reyonu, özel toplantılara uygun restoranı ve kafesiyle bir restorandan çok daha fazlasını sunan Vesta Turizm İşletmeleri, ismini ikram ve ocakbaşı tanrıçası "Vesta"dan alıyor. Çalışanlar da güler yüzlü karşılamaları ve kusursuz hizmetleriyle bu ismin hakkını veriyor.


Vesta'da Moldova haftası

Vesta'da her ayın bir haftası, müziği, el sanatları, yemeği, içkisi ve folkloru ile farklı bir ülkeye ayrılıyor. Şubat ayının konuk ülkesi Moldova. Dünyanın en iyi şaraplarının üretildiği Moldova'yı değişik lezzetleri ve müziğiyle tanımak isteyenler "Moldova Haftası"nı kaçırmasın.

Kaleçi Kireçli Sokak 4 numarada yer alan Vesta'ya 311 68 86 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Ankara Kalesi'nin otantik ortamında tarihi bir Ankara evinde kafesi, restoranı ve el sanatları sergi salonuyla geçtiğimiz aylarda hizmete geçen Vesta Turizm İşletmeleri ve El Sanatları A.Ş., Aralık ayında Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, çok sayıda bürokrat, diplomat ve sanat çevresinin katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Vakfı tarafından Kaleiçi'nde "Güzel Sanatlar Evi" olarak işletilen mekan geçtiğimiz aylarda Vesta Turizm İşletmeleri ve El Sanatları A.Ş. tarafından devralınmıştı. Yeni bir işletme anlayışla Ekim ayında hizmete geçen Vesta'nın resmi açılışı geçtiğimiz ay yapıldı. Açılışta, opera sanatçılarının seslendirdiği napolitenler eşliğinde sıcak şarap ve sucuk ekmekle kışa merhaba dendi.