Başkentli gençler yine fuarda buluşacak

 

Başkentli gençler Gençlik Haftası'nda birbirinden renkli sanatsal ve sportif etkinliklerin yer alacağı Ankara Gençlik Şölen ve Fuarı'nda buluşacak.
 

Gençliğe yönelik organizasyonlarıyla da dikkat çeken Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. 17-19 Mayıs 2003 tarihleri arasında Ankara Gençlik Şölen ve Fuarı'nda başkentli gençlerin sanatsal ve sportif etkinliklerle buluşmasına aracılık edecek.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Ankara Gençlik Şölen ve Fuarı'nda gençliğe yönelik hizmet veren kurum ve kuruluşların bir araya gelmesi hedefleniyor.

Geçen yıl Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından düzenlenen ve KANAL-D'nin basın sponsorluğunu üstlendiği Gençlik ve Eğitim Fuarı'nda 80 katılımcı yer aldı. Açılışını dönemin Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün gerçekleştirdiği fuar süresince satranç turnuvasından midilli atları şovuna, modern dans gösterisinden, tiyatroya, halkoyunlarından, tekerlekli kayak Türkiye şampiyonası mesafe yarışına, Türk Hava Kurumu model uçak gösterisinden, köpek şova, tangodan gitar resitaline kadar toplam 145 etkinlik düzenlendi. Fuar etkinlikleri arasında Cem Karaca, Osman Özbek, Yekta Güngör Özden, Mustafa Balbay, Vural Savaş gibi isimlerin imza günleri de gerçekleştirildi.

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Meral Dinçer, geleceğin teminatı olan gençlere daha fazla önem verilmesi gerektiğine işaret ederek, fuara üniversitelerin yanı sıra gençliğe yönelik hizmet veren kurum ve kuruluşların katılmasını hedeflediklerini söyledi. Gençleri bu kesimlerle buluşturmayı amaçladıklarını belirterek,"Fuar kapsamında yer alan etkinliklerimizle de gençlerimizin rahat bir nefes almalarını, keyifli dakikalar geçirmelerini hedefliyoruz" diye konuştu.