En güzel hediyeler bu fuarlarda

 

Ankara ve Antalyalılar için artık vazgeçilmez hale gelen hediyelik eşya fuarlarıyla 2003 yılında Hatay, Konya ve İzmirliler de tanışacak.

Ankaralılar bayram alışverişlerini bu yıl bir ilk olan "Giyim ve Hediyelik Eşya Fuarı"ndan yapacaklar.

 

 

Ankara ve Antalya'da artık geleneksel hale gelen hediyelik eşya fuarları hakkında da bilgi veren Hacıimamağaoğlu, Ankara 5. Hediyelik Eşya Fuarı'nın 20-30 Aralık, Antalya 3. Hediyelik Eşya Fuarı'nın da 22-30 Kasım tarihlerinde düzenleneceğini söyledi.

Hediyelik eşya fuarlarında en küçük stand 6 m², m² ücreti 80 ABD Doları + KDV. Fuarlarla ilgi ayrıntılı bilgi Forza Fuarcılık A.Ş.'nin 0 312 419 19 32 numaralı telefonundan Levent Günaydın'dan alınabilir.


Fuarda sergilenebilecek ürünler

Konfeksiyon, tekstil ürünleri, takı, bijuteri, kozmetik ürünler, ev dekorasyonu ürünleri, deri ürünler, cam ürünler, resim, fotoğraf, seramik, kırtasiye ürünleri, kitap, kaset, cd, müzik aletleri, oyuncak, mobilya, çiçek, mum, süs eşyaları, maket eşyalar, saat, gözlük, elektrikli ve elektronik eşyalar, spor malzemeleri, kartpostal, eğitim-öğretim kuruluşları, taş ve toprak objeler, işlenmiş madeni ürünler, ahşap işleri, iplik dokumalı ürünler, geleneksel dokumalar, karikatür, hat, minyatür, ebru, cilt işleri, heykel, koleksiyon.


Ankara'da dört, Antalya'da iki yıldır düzenlenen ve büyük ilgi gören hediyelik eşya fuarları yeni yılda değişik illere taşınıyor.

Forza Fuarcılık Genel Müdürü Medeni Hacıimamağaoğlu, Antalya ve Ankara'da düzenlenen hediyelik eşya fuarlarına gösterilen yoğun ilgiden yola çıkarak, 2003 programlarına Hatay, İzmir ve Konya'yı da aldıklarını söyledi.

Hacıimamağaoğlu, 2003'ün ilk fuarını 1-9 Şubat günleri arasında Ankara'da düzenleyeceklerini belirterek, "Bayram öncesine denk getirdiğimiz 1. Giyim ve Hediyelik Eşya Fuarımızın büyük ilgi göreceğine inanıyorum. Ankaralılar bayram alışverişlerini bu fuardan yapacaklar" diye konuştu.

Hacıimamağaoğlu, 2003'te Konya'da 26 Nisan-4 Mayıs, Hatay'da 13-21 Eylül, İzmir'de 6-14 Aralık tarihleri arasında hediyelik eşya fuarları düzenleyeceklerini söyleyerek, "Bu illerdeki ilk fuarlarımız olacak. O yüzden ayrı bir önem veriyor, bu fuarların en iyi şekilde geçmesi için gerekli çalışmaları şimdiden yürütüyoruz" dedi.