2003'te yeni bir pazar: Kamerun

 

İhracatçılara yeni pazarların kapılarını aralayan Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş., 2003 Türk İhraç Ürünleri Fuarı zincirine Kamerun'u da ekliyor. Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Kamerun Türk İhraç Ürünleri Fuarı, ihracatçılarımızın Afrika pazarıyla tanışmasını hedefliyor.
 

 

Düzenlediği fuarlarla Türk ihracatçısını yeni pazarlarla tanıştıran Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş.'nin yeni pazarlara yolculuğu 2003 yılında da sürecek. Türk İhraç Ürünleri Fuarı zincirine Kamerun'u ekleyen Forum A.Ş., Türk firmalarının Afrika'nın gözde pazarında buluşmasına aracılık edecek.

Türkiye'nin ağırlıklı olarak çimento, metal ve demir-çelik ürünler, makine ve ekipmanları, gıda ürünleri ile otomotiv yedek parçaları ihraç ettiği Kamerun, özellikle gıda maddeleri, yarı mamuller, tarımsal makineler ve otomotiv alanında mal satın alıyor.



 

 

Aralık ayında düzenlenmesi planlanan Turkish Expo 2003 Kamerun Fuarı'nda şu ürünler sergilenebilecek:

Üretimde kullanılacak hammaddeler, dayanıklı tüketim malları, gıda, mobilya, tekstil, inşaat makine ve malzemeleri, tarım makineleri, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, her türlü makine ve ekipmanları, elektronik eşyalar, iletişim cihazları, spor malzemeleri, kozmetik ürünler, tıbbi aletler, ilaç, temizlik ürünleri, ambalaj malzemeleri.