Tebriz Türk yatırımcıları bekliyor

 

İran'ın en büyük şehirlerinden olan Tebriz'de 12-19 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek 11. Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı yatırımcılar için cazip fırsatlar yaratıyor.

 

İran'ın önemli ticaret merkezlerinden olan Tebriz, 11. Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı ile Türk yatırımcılarını bekliyor. Firmalarımızın İran pazarına girmesinde önemli bir rol oynayan fuar, 12-19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Bilgin Aygül, Tebriz'in, sınır ticareti, üretim ve ulaştırmada önemli bir merkez rolü üstlendiğini dile getirerek, Orta Asya, Tacikistan, Ermenistan ve Özbekistan gibi pazarlara ulaşmada Tebriz'in önem taşıdığına dikkat çekti. Aygül, geçmiş yıllarda fuara katılan Türk firmalarının İran ile önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şehir merkezine 7 km. uzaklıktaki fuar alanında gerçekleştirilecek Tebriz Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı'nda ev aletlerinden makineye, tekstilden elektrikli malzemelere, mutfak gereçlerinden endüstriyel yağlara kadar uzanan pek çok ürünün sergilenecek.

Fuarın Türkiye ulusal katılım organizasyonunu gerçekleştiren Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş., fuarı organize eden Tabriz International Exhibition Co.'nun Türkiye temsilciliğini de yürütüyor.

Tüm hizmetler dahil m² fiyatı 350 ABD Doları olan fuarla ilgili ayrıntılı bilgi Forum Fuarcılık A.Ş.'nin 312 419 19 32 numaralı telefonundan ya da www.forumfuar.com internet adresinden alınabilir.