Türk firmaları Moldova’ya

 

Türk ihracatçılarını yeni pazarlarla buluşturmayı ilke edinen Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş., bu zincire Moldova’yı da ekliyor. Moldova fuarcılık şirketi Moldexpo S.A.’nın Türkiye temsilciliğini üstlenen Forum, 9-13 Ekim tarihlerinde Moldova’nın başkenti Kişinev’de düzenlenecek Industry of Moldova Uluslararası 9. Sanayi Fuarı’na Türk firmalarının katılımını sağlayacak.

 

 

Öte yandan Forum A.Ş., temsilciliğini yürüttüğü Saudi Exhibition Company’nin Cidde’de 26 Ekim-4 Kasım’da gerçekleştireceği Jeddah 6. Uluslararası International Trade Expo ile General Exhibitions Corporation’ın 13-16 Ekim tarihlerinde Abu-Dabi’de düzenleyeceği 10. Petrol ve Petrol ürünleri Fuarı’nın bireysel katılım organizasyonunu yapacak.

CAITEX 2002 Fuarı’na katılan firmalara stand bedelinin %100’ü, nakliye bedelinin ise %50’si devlet desteği olarak geri ödenecek. En küçük standın 9 m² olduğu fuarın nakliye ve gümrük hariç metrekare ücreti 130 ABD Doları olarak belirlendi.

Tunus ihracatçıları bekliyor

Tunus, 18-27 Ekim 2002 tarihleri arasında Societe des Foires Internationales de Tunis S.A’nın organize ettiği Tunus Uluslararası Fuarı’na ev sahipliği yapacak. 40 ülkeden 1200 katılımcı firma ile 400.000’e yakın ziyaretçinin beklendiği fuarda tekstil ve konfeksiyon ürünleri, gıda, otomotiv, yedek parça, dayanıklı tüketim malları, mobilya ve aydınlatma ürünleri, demir-çelik ürünleri, plastik, makine-aksam ve parçaları, kağıt ve ürünleri, cam eşya gibi ürünler sergilenebilecek.

Toplam 25.000 m²’lik alanda düzenlenecek fuarın bireysel katılım organizasyonunu Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. gerçekleştiriyor. Metrekare ücreti 170 Euro olan fuara katılan firmalara stand bedelinin %100’ü, nakliye bedelinin ise %50’si devlet desteği olarak geri ödenecek.
 


Moldova fuarcılık şirketi International Exhibition Centre “Moldexpo” S.A.’nın Türkiye temsilcisi olan Forum A.Ş., Moldexpo’nun düzenleyeceği fuarların bireysel katılım organizasyonunu gerçekleştirecek.

Forum Fuarcılık, Moldova’nın başkenti Kişinev’de 9-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Industry of Moldova Uluslararası 9. Sanayi Fuarı’na Türk firmalarının katılımını sağlayacak. Fuarda tekstil ürünleri, ayakkabı, deri ve deri mamulleri gibi ürünler sergilenebilecek.

Moldexpo’nun 2002 yılında düzenleyeceği diğer fuarlar şöyle:

• 17-20 Eylül Uluslararası 8. İlaç ve Tıbbi Malzeme Fuarı,
• 27-29 Eylül 3. Şarap Festivali,
• 9-13 Ekim Uluslararası 5. Yeni Teknolojiler, Ekipmanlar ve Materyaller Fuarı,
• 17-20 Ekim Uluslararası 3. Mobilya Fuarı
• 30 Ekim-3 Kasım 5. Tarım ve Tarım Ürünleri Fuarı