2003’ün ilk fuarı Hartum’da

 

Sudan fuarcılık şirketi Sudanese Free Zones & Markets Co.’nin Türkiye temsilciliğini alan Forum A.Ş., 15-20 Ocak 2003 tarihlerinde Sudan’da düzenlenecek Hartum 20. Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı’nın Türkiye ulusal katılım organizasyonunu gerçekleştirecek.

 

 

Hartum Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek fuarda, gıda ürünlerinden makine ve ekipmanlara, yapı malzemelerinden tekstil ürünlerine kadar çok sayıda ürün sergilenebilecek.

Forum A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Meral Dinçer, fuarın tüm hizmetler dahil m² ücreti 400 ABD Doları olarak belirlediklerini belirterek, “Firmalarımıza ödemede büyük kolaylık sağlayacağız. Devletin vereceği teşvik tutarını, firmalardan destek çıktıktan sonra tahsil edeceğiz. Bölgede önemli bir ekonomik cazibe merkezi haline gelen Sudan’daki fuara firmalarımızın büyük ilgi göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

 


Firmalarımızı yeni ve cazip pazarlarla tanıştırmayı ilke edinen Forum Fuarcılık A.Ş., 2003 yılındaki ilk fuarını Sudan’ın başkenti Hartum’da gerçekleştirecek.

Sudan fuarcılık şirketi Sudanese Free Zones & Markets Co.’nin Türkiye temsilciliğini alan Forum A.Ş., 15-20 Ocak 2003 tarihlerinde Sudan’da düzenlenecek Hartum 20. Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı’nın Türkiye ulusal katılım organizasyonunu yapacak.