İhracatçıya Tunus fırsatı

Forum Fuarcılık, 17-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Tunus Uluslararası Fuarı’na bireysel katılım organizasyonunu gerçekleştirecek.

 

Fuarda, tekstil ve konfeksiyon ürünlerinden gıdaya, otomotivden dayanıklı tüketim mallarına, mobilyadan demir-çelik ürünlerine çok farklı sektörlerde ürünler sergilenebilecek.

Metrekare ücreti 170 EURO olan fuara katılan firmalara, katılım ücretinin % 100’ü, nakliye ücretinin ise % 50’si devlet desteği olarak geri ödenecek.

Tunus pazarına girmek için ihracatçılara önemli bir fırsat yaratan fuarla ilgili ayrıntılı bilgi, Forum Fuarcılık A.Ş.’nin 312 419 19 32 numaralı telefonundan ya da www.forumfuar.com adresinden alınabilir.

 

 

 


Kuzey Afrika’nın en güzel ülkelerinden biri olan Tunus, 17-27 Ekim tarihleri arasında Türk firmalarına ev sahipliği yapacak.

Tunus fuar şirketi Sociètè des Foires Internationales de Tunis S.A. ve Promofoires’in Türkiye temsilcisi olan Forum Fuarcılık, 17-27 Ekim tarihlerinde Tunus Uluslararası Fuarı’na bireysel katılım organizasyonunu gerçekleştirecek.