Designshop’la farklı tasarımlar

 

Stand konstrüksiyonunun önde gelen kuruluşlarından Designshop, dokuz yıllık deneyimiyle firmaların fuar ve sergilerde ürünlerini en iyi şekilde sunmaları için hizmet veriyor.

 

 

Ürün-hizmetlerin en iyi şekilde sergilenmesi için gerekli olan aksesuvar malzemelerindeki yenilikleri yakından izleyen Forum Designshop, Alman Alusett Aluminyum Konstrüksiyon Sistemleri ve Alman Mewa Ahşap Panelleri’nin Türkiye temsilciliğini yürütüyor. Designshop 7.000 m²’lik Alusett konstrüksiyon sistemi, yerli/ithal aksesuvar malzemeleriyle, firmaya özgü tasarımlar oluşturuyor ve uygulama ekibiyle hizmet veriyor.


Fuarlarda ürün ve hizmetin en iyi şekilde tanıtılabilmesi için tasarımın estetikliği ve fonksiyonelliği ayrı bir önem taşıyor. Forum Designshop, dokuz yıllık deneyimi ve kendini sürekli yenileyen ekibiyle, ürün ve hizmetlerin, özgün tasarım ve aksesuvarlarla hedef kitleye sunulmasını sağlıyor.

Yurtdışında ve yurtiçinde düzenlediği fuarlarda, firmalara a’dan z’ye hizmet veren Forum Fuarcılık A.Ş.’nin yan kuruluşu olan Desigshop, bu eksiksiz hizmet zincirinin bir parçası. Fuarlarda, danışmanlıktan tanıtıma çok yönlü hizmet sunan Forum, özel stand tasarımları konusunda da Designshop birimiyle firmalara destek sağlıyor.

Forum A.Ş. Genel Müdürü Bilgin Aygül, fuar ve sergilerde, ürünlerin kısa zamanda en geniş hedef kitleye ulaşmasındaki başarının, sergileme yöntemleri ile doğrudan bağlantılı olduğunu belirterek, “Hedef pazarlara girme ya da pazar oluşturmada tanıtım faaliyetleri ne kadar önemliyse, beğeniyi yakalama ve korumada da kuruluşların imaj ve tarzına uygun tasarımla sunum gerçekleştirmek o kadar önemli. Bunun bilinciyle, firmamız bünyesinde dokuz yıl önce Designshop birimini oluşturduk. Sergilemede mimari tasarım ve malzemenin önemini bilen Forum Designshop, modüler ve özgün standların aksesuvarlarıyla birlikte projelendirilmesi, kiralanması ve satışını gerçekleştiriyor” dedi.