Demiryolu teknolojileri InnoTrans’ta buluşacak

 
Demiryolu teknolojileri sektörünün buluşma noktası olan “InnoTrans Uluslararası Demiryolları Teknolojileri, Sistem ve Araçları Fuarı” 24-27 Eylül 2002 tarihleri arasında Berlin Fuar Alanı’nda kapılarını açacak. Fuara eş zamanlı olarak Demiryolu İnşa Kongresi de düzenlenecek. 
 

 

Ülkemizin demir yolu ve şehir içi metro ulaşım projeleri göz önüne alındığında en son teknolojilerin izlenmesi açısından önemli bir fırsat olan fuarın ulusal katılım organizasyonu, Messe Berlin GmbH’nin Türkiye temsilciliğini yürüten Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

InnoTrans 2002’ye Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. TÜVASAŞ liderliğinde 15’i aşkın yan sanayi firmasının katılması bekleniyor.

Fuara ilişkin detaylı bilgi için Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş.’nin (312) 419 19 32 no’lu telefonuna ya da [email protected] adresine başvurulabilir.
 


İki yılda bir yapılan InnoTrans, 2000 yılında 25 ülkeden 827 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Dünyanın en büyük demiryolu taşıt ve teknolojilerini üreten Adtranz, Alstam, Bombardier, Siemens, Greenbier, Swissrail gibi firmaların lokomotif, vagon vb. ürünlerini sergilediği InnoTrans ülkemiz demiryolu teknolojilerini ve yan sanayini tanıtmak için de önemli bir platform oluşturacak. İki yıl önce 39.000 m² alanda düzenlenen fuarda, 2 km. uzunluğunda ray üzerinde 50’yi aşkın lokomotif ve vagon sergilenmişti.