Berlin’de bir ilk

 
Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan moda fuarı “Fashion Berlin” 38. Import Shop Uluslararası Hediyelik Eşya, Deri, Tekstil Fuarı’yla eşzamanlı olarak 13-17 Kasım 2002 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 
 

 

Türk tekstilcilerine sektörün önemli pazarlarından biri olan Almanya’ya açılmak için önemli bir fırsat yaratacak olan Fashion Berlin Tekstil, Moda, Marka Tanıtım ve Satış Fuarı, 38. Import Shop Uluslararası Hediyelik Eşya, Deri, Tekstil Fuarı’yla eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

İlk kez düzenlenecek olan Fashion Berlin’de bayan, erkek, çocuk kıyafetleri, deri ve kürk, spor kıyafetler, jean kıyafetler sergilenerek, nihai tüketiciye birebir satılabilecek. 60.000 ziyaretçi hedeflenen fuarda, defile ve showlar da düzenlenebilecek. Boş alan m² kirası 90 Euro+KDV olan Fashion Berlin’le ilgili detaylı bilgi ve başvuru için Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş.’nin 312-419 19 32 no’lu telefonuna ya da [email protected] adresine başvurabilirsiniz.


Fuarlarıyla önemli iş bağlantılarına zemin oluşturan Messe Berlin GmbH, bu yıl bir ilke imza atacak. Moda sektörünü buluşturacak olan “Fashion Berlin” 13-17 Kasım 2002 tarihleri arasında açık kalacak.