Sudan’a iş gezisi

 

Afrika kıtasında en geniş yüz ölçümüne sahip olan Sudan, Türk işadamlarını ağırlıyor. Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu’nun Sudan’a yapacağı resmi ziyarete eş zamanlı olarak düzenlenen iş gezisini 3F Turizm ve Seyahat Ltd. Şti. organize ediyor.  


Afrika’da en geniş topraklara sahip olan Sudan, 20-24 Nisan tarihleri arasında Türk işadamlarını konuk ediyor. Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu’nun Sudan’a yapacağı resmi ziyarete eş zamanlı olarak düzenlenen iş gezisine 50’nin üzerinde firma katılıyor.

Son dönemde iyileşme gösteren ekonomisi ve zengin petrol kaynakları nedeniyle Fransa, Almanya, Kanada, Avusturya ve İsveç gibi ülkelerde bulunan yabancı firmaların ilgisini çeken Sudan, Türk yatırımcılarının da ilgi odağı oldu. Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu’nun Sudan ziyareti ile aynı tarihlerde düzenlenen iş gezisini, Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş.’nin yan kuruluşu olan 3F Turizm ve Seyahat Ltd. Şti. organize ediyor.

İş gezisi kapsamında Türk işadamları, Sudanlı işadamları ile resmi kurum ve Sudanlı bakanlık yetkililerinin yer alacağı yuvarlak masa toplantılarına katılacaklar. Toplantılarda T.C. Dış Ticaret Müsteşarlığı yetkilileri de yer alacak.