Gençler de fuara hazırlanıyor

 

Çeşitli sanatsal ve sportif aktiviteler ile renklendirilen Ankara 2. Gençlik ve Eğitim Fuarı için geri sayım başladı. 18-26 Mayıs 2002 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, gençlere unutulmaz bir hafta yaşatacak.

 

 

Ankara 2. Gençlik ve Eğitim Fuarı kapsamında; gençler arasında şarkı, şiir, halkoyunu, resim, moda tasarımı, web tasarımı ve paten yarışmaları düzenlenecek. Geçen yıl ilki fuar kapsamında yapılan, "Türkiye Rollerski Şampiyonası"nın da ikincisi gerçekleştirilecek. Tiyatro, bale ve dans gösterileri, defile ve konserlerle renklenecek fuarda, en başarılı tanıtım yapan üniversite de seçilecek.

Geniş bir ürün ve hizmet yelpazesinin sergilenebileceği fuarda, eğitimle ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren öğrenci dernekleri, bilişim sektörü, yayın kuruluşları, bankacılık sektörü gibi sektörler de gençlerle yüz yüze tanışma imkanı bulabilecek.

Metrekare ücreti 100 milyon+KDV olan fuarda en küçük stand 6 m²'den oluşuyor

Türkiye nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan gençler, kendilerine ait bir fuarda buluşmanın coşkusunu bir kez daha yaşayacak. 18-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Ankara 2. Gençlik ve Eğitim Fuarı, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş'nin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle organize edeceği fuar, hem çeşitli sportif ve sanatsal etkinliklere sahne olacak, hem de gençlerin birbirlerini tanımasında önemli bir rol oynayacak.

Daha çok üniversitelerin ve gençliğe yönelik hizmet veren kurum ve kuruluşların katıldıkları fuara, geçen yıl 50'nin üzerinde firmanın yanı sıra, üniversiteler, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye İzcilik Federasyonu, Türkiye Gençlik Birliği Derneği, GENÇEV gibi gençlikle ilgili kurum, kuruluş ve dernekler katıldı. Ankaralılardan da yoğun ilgi gören fuarı 300.000 kişi ziyaret etti.