Türk firmalarına yeni pazarlar, yeni hedefler sunan Forum Fuarcılık A.Ş. ihracatçılarımızın değişik ülkelerde düzenlenen fuarlara katılımını sağlamak amacıyla temsilcilik atağına kalktı. 

Alman fuarcılık şirketi Messe Berlin GmbH'nın 1995 yılından beri temsilciliğini yürüten Forum A.Ş., 2001 yılında 4 ülkenin en seçkin fuarcılık kuruluşlarının temsilciliği aldı, bir ülkede de devletin resmi kuruluşu olan fuar şirketiyle işbirliği protokolü imzaladı.

Forum Fuarcılık A.Ş., bu yıl içinde ilk olarak Suudi Arabistan'ın önemli şehirlerinden Cidde'nin en büyük organizatör kuruluşlarından olan Saudi Exhibition Company'nin (SEC) Türkiye temsilciliğini aldı. Cidde 4. Turizm Fuarı ile Umre Fuarı ve Konferansı'na Nisan ayında katılım gerçekleştiren Forum A.Ş., 22-28 Eylül tarihlerinde "Delamex 2001-Dişçilik, Laboratuvar ve Tıp Fuarı"na, 6-12 Ekim tarihlerinde "Saudi International Motor Show 2002-2. Uluslararası Motor Show Fuarı"na, 11-16 Kasım tarihlerinde "Cidde 5. Uluslararası Ticaret Fuarı"na, 3-12 Aralık tarihlerinde de "11. Ramazan Fuarı"na ülkemizden katılım sağlayacak.

Forum A.Ş., bu yıl ikinci olarak Suriye'nin en büyük fuarlarından olan "SIMA-Suriye Uluslararası Endüstri Fuarı"nı düzenleyen Al-Walid For Trading & International Fairs"ın temsilciliği için anlaşma imzaladı. Forum A.Ş., Şam Uluslararası Fuar Alanı'nda 25-29 Mayıs 2001 tarihlerinde gerçekleştirilen 3. Suriye Uluslararası Fuarı'na Türkiye'den firma götürdü.

Forum Fuarcılık, Umman fuarcılık şirketi Oman International Trade & Exhibitions'ın Türkiye temsilciliğini de aldı. Böylece, yeni ve cazip bir pazar olan Umman'ın kapıları da Türk firmaları için açılmış oldu.

Forum A.Ş., son olarak Birleşik Arap Emirlikleri fuarcılık şirketi General Exhibitions Corporation'ın temsilciliğini aldı. Forum Fuarcılık, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi kentinde düzenlenecek fuarlara Türkiye'den katılım sağlayacak.

Forum A.Ş.'nin ayrıca , Mısır Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanlığı'nın kuruluşu olan ve Kahire Uluslararası Fuarı'nı düzenleyen Uluslararası Sergi ve Fuarlar Organizasyonu G.O.I.E.F ile de işbirliği protokolü bulunuyor.

Ana Sayfa