IRAK'A CHARTER SEFERLERİ BAŞLADI

İşadamları Irak'a artık daha kolay ulaşacak....

Türkiye için önemli ihracat kapılarından biri olan Irak'a işadamları bundan sonra daha rahat gidecek.

Körfez Krizi'nden sonra yapılamayan Türkiye-Irak uçak seferleri 3F Turizm Seyahat Ltd.'nin çabalarıyla yeniden başlıyor. Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş.'nin yan kuruluşu olan 3F Turizm Ltd. Bundan sonra her ay İstanbul-Bağdat-İstanbul karşılıklı charter seferleri düzenleyecek. Irak'a ilk olarak 22 Haziran ve 29 Haziran'da uçuş gerçekleştirilecek.

3F Turizm Ltd. daha önce 2000 yılında işadamları ziyareti ve Bağdat 33. Uluslararası Fuarı çerçevesinde, 2001 yılında da Nisan'da gerçekleştirilen işadamları ziyareti ve Mayıs'taki Türk İhraç Ürünleri Fuarı öncesinde Irak'a charter seferleri düzenlemişti.

En son Mayıs ayında T.C. Devlet Demiryollarını 19 yıl aradan sonra Bağdat'a götüren 3F, Türk ihracatçılarının hedef pazarlardaki fuarlara ulaşmasını sağlamak için diğer ülkelere de seyahat düzenliyor.

3F Turizm Fransa'nın başkenti Paris'te 16-21 Ekim tarihlerinde otomotiv sektörünü bir araya getirecek "Equip Auto 2001" Fuarı kapsamında ve yine otomotiv ve yan sanayiyle ilgili dünyanın sayılı fuarlarından biri olan Las Vegas'ta 30 Ekim- 2 Kasım tarihlerinde düzenlenecek "AAIW 2001- Otomotiv Haftası" kapsamında da iş gezileri gerçekleştirecek.

Uçuşlarla ilgili detaylı bilgi 3F Turizm'in 0 312 419 80 45 numaralı telefonlarından alınabilir