ALTIN PORTAKAL FUARLA RENKLENECEK

Forum Fuarcılık A.Ş.'nin Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlediği Antalya 3. Uluslararası Sanat, El Sanatları ve Kitap Fuarı 29 Eylül'de açılacak.

Ülkemizin en büyük film festivali olan "Altın Portakal Film Festivali" sanat fuarıyla renklenecek. Antalya Sanat, El Sanatları ve Kitap Fuarı 29 Eylül-7 Ekim tarihlerinde kapılarını 3. kez açacak. 

Hasan Subaşı Kültür Parkı Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi önünde gerçekleştirilen fuar Antalya'nın sanat hayatında önemli bir yere sahip. Dünya sanatçıları ile ülkemizin sanatçılarının fikir alışverişinde bulunmasını sağlayan fuar, adeta bir "kültürler buluşması" niteliğini taşıyacak. Fuarda, resim, grafik, heykel, seramik, her türlü el sanatı ürünleri, ev dekorasyon ürünleri sergilenecek.

Geçtiğimiz yıllarda sanat çevrelerinden ve Antalyalılar'dan büyük ilgi gören fuara Tayland, Pakistan, Tanzanya, Hindistan, Filipinler, Endonezya, İran, Kenya, Mısır, Güney Afrika ve Türkiye'den 100'ü aşkın kişi ve kuruluş katılacak.

Forum Fuarcılık A.Ş.'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı'nın desteğiyle düzenlediği fuar, etkinlikleriyle de dikkat çekecek. Fuarda, klasik müzik konserlerinden dans gösterilerine, panellerden dia gösterimine birçok etkinlik gerçekleştirilecek.