BEYAZ EŞYA ÜRETİCİLERİNİN HEDEFİ BERLİN

Ülkemizin ihracat potansiyeli yüksek sektörleri arasında yer alan beyaz eşya üretimi ve yan sanayine ait tüm kuruluşları yakından ilgilendiren HomeTech Fuarı 27 Şubat-3 Mart 2002 tarihleri arasında Berlin Fuar Alanı'nda kapılarını açacak.

Forum Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı H. Ateş Atalay, beyaz eşya sektöründe tüm Avrupalı üreticileri ve dernekleri çatısı altında toplayan CECED tarafından desteklenen fuara katılmak için Türkiye'den yoğun talep olduğunu söyledi. Şu ana kadar Arçelik, Vestel, Kumtel gibi kuruluşların yer ayırttığını ifade eden Atalay, "Fuarın Türkiye katılım organizasyonunun yapılmasını planlanlıyoruz. Bunun için Beyaz Eşya Üreticileri Derneği ile görüşmelerimiz sürüyor. Fuara 500 m² alanla katılmayı hedefliyoruz" dedi. 

Atalay, Messe Berlin GmbH tarafından düzenlenen fuarın 6 ana sektörde toplam 160.000 m² alanda gerçekleştirileceğini anlattı.

Fuarda buzdolapları, derin dondurucular, çamaşır yıkama ve kurutma makineleri, pişirme ve ızgara ile ilgili tüm teknolojiler, su ısıtıcıları, klima ve ısıtma sistemleri, hazır mutfaklar ve mobilyalar, küçük mutfak el aletleri, sıhhi tesisat ürünleri ve tüm bunların yan sanayi ürünleri sergilenecek.

Fuara katılım, seyahat ve konaklama organizasyonu Messe Berlin GmbH'nın Türkiye temsilciliğini yürüten Forum Fuarcılık tarafından yapılacak. Konuya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenler atalay @ forumfuar.com adresine başvurabilirler.