CMS temiz bir başlangıç yaptı

 

Forum Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı H. Ateş Atalay bir ihtisas fuarı olan CMS'nin 24.000 m² alanda düzenlendiğini ve yalnızca profesyoneller tarafından ziyaret edildiğini anlattı. Atalay, 17 ülkeden 312 şirketin yer aldığı fuarın, sektörün Alman ve Amerikan lider şirketlerinin katılımıyla ileriye dönük umut verdiğini belirtti. 12.358 profesyonel ziyaretçi tarafından gezilen fuar, katılımcılarının kalitesi ve yapılan iş bağlantılarıyla dikkat çekti.

İkincisi 23-26 Eylül 2003 tarihlerinde düzenlenecek fuara ilginin şimdiden çok büyük olduğu ve katılan birçok firmanın ikinci fuar için de taahhüt de bulunduğu belirtiliyor.

Fuara Türkiye'den katılan Ermop Paspas Sanayi ve Tektem Makine Sanayi yöneticileri bekledikleri verimi aldıklarını ve ürünleriyle hem kalite hem fiyat açısından rekabet edebildiklerini ifade ettiler.


"CMS Cleaning-Management-Services" Uluslararası Yapı Yönetimi, Temizlik Sistemleri, Malzemeleri Fuarı ve Kongresi 18-21 Eylül 2001 tarihlerinde Berlin'de gerçekleştirildi.

"Temizlik fuarı" olarak adlandırılan ve bu yıl ilk kez düzenlenen fuar başarı ile sonuçlandı ve gelecek yıllar için temiz bir başlangıç yapmış oldu.